Zuid-afrika, West-kaap, Kaapstad

Vanaf: € 1526.00

Modern hotel, bekend om haar excellente service. Op één van de mooiste plekjes van Kaapstad in de trendy wijk Tamboerskloof.

Zuid-afrika, West-kaap, Kaapstad

Vanaf: € 1393.00

Dit hippe hotel is voor jong en oud dé kennismaking met trendy Kaapstad! Gelegen in het hart van het entertainmentcentrum van Kaapstad. Een hele belevenis dankzij de nieuwste technologie en de...

Zuid-afrika, West-kaap, Kaapstad

Vanaf: € 1305.00

Modern hoogbouw hotel op de hoek van trendy Loopstreet. Comfortabel en sfeervol ingerichte kamers met aandacht voor details.

Zuid-afrika, West-kaap, Kaapstad

Vanaf: € 1275.00

Een mix van modern comfort in een gebouw met een rijke historie. Dichtbij Victor and Alfred Waterfront. Een ideale en heel speciale plek om Kaapstad te beleven.

Zuid-afrika, West-kaap, Kaapstad

Vanaf: € 1207.00

In het centrum van de stad en op loopafstand van vele attracties. Het hotel biedt voor ieder wat wils. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Zuid-afrika, West-kaap, Stellenbosch

Vanaf: € 1285.00

Wat denkt u van een verblijf in Zuid-Afrikas oudste hotel, midden in het historische én levendige Stellenbosch in hartje Wijnlanden?

Zuid-afrika, Gauteng, Muldersdrift

Vanaf: € 1134.00

Een sfeervolle, in Afrikaanse stijl gebouwde accommodatie in een prachtige tuin. Dichtbij de Sterkfontein grotten en The Cradle of Humankind. Beslist een aanrader voor min. 2 nachten.
1 |